Lördag :)

Sitter hemma hos pappa ska snart äta gott me mat :) Har vatt här sen i torsdes trevligt trevigt !!! Ja och papps var nere hos syrran igår det var skoj !!! Sen åkte vi hem och tog det bara lungt kollade på så ska det låta óch drack kaffe med papps angela och pojken :) Ja som sagt är hos papps nu ska snart äta sen in till stan hem till tösen mandy blir väl att vi dricker lite i kväll tror jag , skoj var ett tag sen man var med henne nu ju :)

Piff ja finns här för dig , prata med mig !!! Piff & Puff föralltid och lite till det vet du ju , I love you my Girl <3..


Ha det nice :)

Love / HannaBanan

Fredag ... :) <3

Shuu !!! Vaknade hemma hos Malin vid elva idag tog en cigg med henne sen läste en Frida Tidning Malin Nördade sig vid datan :) Gick upp sen och drack kaffe och tog en cigg med Malin trevligt trevligt :) Sen skulle Malin och Lina åka in till Hlm så ja gick upp till Tina men hon var ej hemma satt och väntade på henne och Zilla tills dem kom... Nu sitter man här och ska snart in i Dushen om dem sega kan lämna toan ( Jennie & Zilla ) Sen ska man hem till pappa ska på 18 års kalas sen sova hos Malin med Lina Mysigt :) Sen imon blir det nog vara med Piff & Rääkan :):) Ha det nice :)

Love / HannaBanan


Tisdag ...

Shu ! Sitter hemma hos Malin helt alone , Malin och & Lina stack precis till broby dem skulle träna i en timme . Igår blev det lite tjafs men det blev bra sen igen :) Var hos TinaBanan igår kväll hon hade folk där uppe som satt och drack skoj var det , men pallade ej dem sen så gick ner till Malin och sov här i natt med Malin & Lina trevligt trevligt :) Sitter nu hos Malin och dricker kaffe ska snart sno hennes dusch sen kommer Malin hem och ska nog in till stan och träffa Fille :) Träffade han igår med en stund skoj att se han hoppas bara han är ute länge nu och ej hittar på något dummt , men man vet ju aldrig med Fille som sagt !!! Ska sova hos Malin i natt med sen vet ja ej vad som händer ..

Men ha det soft så hörs vi :)

Love / HannaBanan


Ett tag sen nu ....

Hej Puff Här :) Påskhelgen har vatt trevlig , Åkte till TinaBanan i torsdes mötte upp henne i stan trodde vi skulle åka dirket hem till Knislinge men det blev ej så Morgan tjatade och Tina med för den delen att vi skulle gå ner till Tivoliparken för där skulle va massa folk men när vi kom dit var där dött som fan var bara vi där då . Men efter ett tag kommer Freddie och hans tjejgäng och då blev det skoj , började smsa med Piff och hon var med Malin Piff sa till mig att hon ville hitta på något ja bara kom till stan Freddie och dem är med oss i Tivoliparken så Piff smsade tillbaka sen och sa att hon och Malin skulle ta bussen kl sju från Knislinge så ja skulle gå och möta dem sen , Gick och mötte dem sen och sen tog vi ett par öl med Freddie och dem i Tivoliparken trevligt trevligt var det :) Sen skulle Freddie och dem på någon efterfest så ja Piff Malin TinaBanan och Morgan skulle gå till rese och kolla buss men mötte Thomas på vägen så han körde oss till Näsby skulle fixa öl sen hem till TinaBanan och där var min pojk med ännu ett flak öl så vi drack hemma hos TinaBanan lite gick och la oss , Och snacka om att ja och TinaBanan var sega på fredagen . Senare på Fredags kvällen började vi dricka igen för vi skulle till qbar , det var ja Piff Malin TinaBanan Annie Råttan Jimmy och Tom satt och drack hos TinaBanan innan trevligt trevligt :) Stack till qbar men var inte alls så skoj som jag trodde där skulle va det var ju PåskRock och jag som ej tycker om Rock överhuvudtaget så messade pojken och frågade vad han gjorde han var i Vinslöv hemma hos StoreBror så han kom och hämtade mig var där ett tag sen körde han mig hem till TinaBanan :)

I söndes var jag på Påskmiddag hos min pojks morbror trevligt var det och god mat :) Åkte hem till pojken sen en stund sen körde vi till Vinslöv för Linda fyllde år så vi firade henne och käkade tårta gott !!! Åkte hem och la oss trött som fan var jag .

Idag sitter jag i Landskrona pojken spelar golf så sitter och väntar på att han ska bli klar , sen ska man till sina Töser i Knislinge , Flumma med Piff och Malin :) <3

Ha det soft !!
Love / HannaBanan



RSS 2.0