17/12

Fredag idag då , blir förfest på Näsby med Emma :) Sen utgång till Biljard känns som att kvällen kommer bli lyckad hihihi :) Ja var ju på Ullared i onsdags hur skönt som helst inga köer och man kunde gå sm man ville sketa sköönt !! Hittade en klänning och en munkjacka till mig sj och lite underkläder sen blev det julklappar för resten massa blev det lillebror Lukas :) Igår var man inne på Af och skrev under ett papper sen var man himma hos mormor trevligt trevligt :) Och idag blir det party :) Skriver mer efter helgen :)

Love /HannaBanan <3


Tisdag 14/12

Ja jag lovade ju att skriva efter helgen men blev inget skrivade igår så får ta det idag istället hahaha :) Fredagen var vi himma hos farmor firade Angela <3 sen var det ju Idolfinalen med och JAY vann :) Trevligt hade vi iallafall , har inte gråtit så mkt på länge kan jag säga er fick reda på en sak men låter den vara hemlig så länge ahhaha :) I lördes var det julbord i knislinge med pappsen, Angela , syster , farmor , lillebror Lukas och gubben <3 god mat som fan var där och skoj hade vi där var även live musik med Pälle från Smens sjöng hihihi skoj :) Söndagen åkte man till tösen Mandy där även Ramona och hennes sööta dotter Tindra med var , skoj hade vi :) Sov hos Mandy till Måndag hände ej så mkt igår . Idag skulle man gå upp kl sju för att följa med Lina till Broby men försov mig så missade bussen jag skulle ta fick ta en senare väl framme i Broby hittade jag inte fick ringa Lina två gånger innan jag till slut hittade till stället :) Lina gaddade sig på foten och hon hade så ont stackars lilla flikka , men roliga grimaser gjorde hon iallafall hahaha <3 Imon ska man till Ullared så ska snart lägga mig , så man orkar upp !!!

Skriver imon igen måste ju bli bättre på att skriva blogg :)

Love/ HannaBanan <3


Jaa ett tag nu hahaha :)

Ja det var ju ett tag sen man skrev här nu så får väl skriva lite tänkte jag :) Blir lilla Lina glad iallafall <3 . Just nu sitter man i Vinslöv är med syster lite snart blir det käk kycklingtallrik med beanäsås GOTT !!! Imon är Idolfinalen och Jay ska vinna !! Han ÄGER fett ju , ska fira Angela imon med hoppas dem har tvn igång får ej missa Idolfinalen ju ,men Angela sa att dem skulle ha det igång för hon skulle se när Jay vinner sa hon :) Håller med henne <3 På lördag blir det julbord med pappa Angela Farmor och Pojken <3 Söndagen blir det att tillbringa med Snäckan Mandy ,mys <3 Jajaja men skriver mer efter helgen jag LOVAR !! Måste fan bli bättre på att uppdatera bloggen ju :)

Love /HannaBanan <3



RSS 2.0