Blev as mkt dennna gången :)

Godkväll på er alla här är jag igen :) Ja gårdagen var rolig drack med Mandy Pia och Jessicka först hemma hos Mandy lite trevligt trevligt :) Sen började Mandy och Jessicka snacka med en kille på österräng så vi stack dit där och drack med han skoj var det körde ölspelet , fy vad vi drack :) Sen efter det var det meningen att jag Mandy Pia och Jessicka skulle gå ut men jag och Mandy pallade inte det så Jessicka och Pia åkte till Grand eller vart dem nu skulle men det blev ingen utgång för dem i heller , Jesicka fick ont i huvudet och åkte hem så Pia åkte med hem till sig , medan jag och Mandy stannade på österäng , skoj fick :) Senare på nattn typ vid två eller vad klockan nu var blev jag och Mandy hungriga så han vi var hos började laga mat och det tog jätte lång tid tyckte både jag och Mandy, men till sist var maten klar och vi käkade sen efter det gick vi och la oss , jag och Mandy snodde sängen så killarna fick ligga på soffan :) Vi brudar är bara för bra ibland !

Jaja vakande upp på österäng kommer ej ihåg vad klockan var men men skitsamma gick iallafall upp och började smsa min pojk och frågade han m han kunde hämta mig och Mandy på österäng och visst gjorde han det:) Efter han hande kommit så åkte vi först ut till Willys och handlade hundmat till Baffy och åkte hem till Mandys mamma och drack kaffe och snackade en stund sen skulle vi köra igen och på vägen hämtade vi upp Maria och Morgan för dem var i Broby hemma hos sin mamma , efter det körde vi hem Mandy sen gjorde vi lite andra saker innan vi landade på Challan hemma hos Maria och Micke drack en kopp kaffe där sen skulle jag och pojken köra hem till Jimmy i Härnestad vi kollade på film sen efter det körde vi hem till min pojk så nu sitter jag här hemma hos han . Ska sova här tills onsdag , nej ska nana nu godnatt på er .

Love / HannaBanan


Lite bilder sen igår


Trevligt :)

Ja var ju hemma hos TinaBanan igår på tacomys och dricka :) Trevligt hade vi uppe hos Tina käkade tacos , sen efter det spelade vi öl spelet och lyssnade på musik ! Sen efter en stund kom Kimmie , Morgan och Linus upp skoj att träffa Kimmie var ett tag sen man drack med henne ju :) Men men min dricka tog slut rätt så snabbt :( . Sen senare på kvällen gick vi ner till krogen i Knislinge massa folk var där och live musik men man kunde inte dansa där tråkigt så vi satt och flummade vid bordet och försökte hålla koll på varandra och det gick så där kan man säga . Efter ett tag gick jag ut och rökte och där ute var en tjejpolare till mig som heter Ronja hon hade blevit dumpad av sin kille , han hade sagt till henne att jag och han hade det på g och hade sex förra helgen , lite konstigt för förra helgen var jag hemma hos clas på challan på fredagden och lördagen på qbar i hässleholm och frirade Diana men men vissa killar gör allt för att slippa sina tjejer !

Sen på vägen hem till tina vet jag inte vad som hände men hon började springa och fittade sig mot oss , hon försökte sticka från oss och mandy blev as lack på henne för jag och mandy hade ju våra saker hemma hos tina . Skulle igentligen sova hos tina men blev inte så min pojk kom och hämtade mig och mandy så snäll som han är :)
Min pojk lämnade av mig och mandy hemma hos clas för han skulle hämta annika på sommarlust så vi satt där ett tag och skrattade som fan åt jörgen vilka ord han sa :) Jaja sen kom min pojk igen och vi körde till statiol jag och mandy skrattade som fan inne på statiol alla undrade nog vad det var med oss , sen kommer svinet in och jag säger till mandy där är han och vi bara skrattar han rätt upp i ansiktet haha :)

Sen kommer vi hem till mandy och går och lägger oss , men trevligt trevligt hade vi iallafall trots allt som hände . En lyckad kväll om HannaBanan får säga det sj :)

Sitter nu hemma hos mandy ska snart in och bada sen iväg med Mandy Pandy tösen :)

Ha en trevlig kväll
/ Lova HannaBanan


Snart :)

Snart hem till Tina och käka mi8g fet på tacos och dricka lite :) Trevligt Trevligt :)

Love / HannaBanan


Fredag... :)

Då var det fredag eftermiddag nu då :) Sitter hemma hos Mandy och min näsa rinner som fan hoppas bara jag inte blir förkyld vill ej det . Idag ska man hem till Tina på tacomys och lite dricka :) Trevligt trevligt :) Har inte så mycket att skriva idag känner jag men det är lite iallafall , nej nu ska man in och bada och ta en cigg :)

Love / HannaBanan


Godis...

  • Hej hej ! Ja nu har min vän Mandy bett mig att blogga så nu är jag här :)

    Dagen började med att Malin stod och skrek på mig för vi skulle ner och ta ut pengar till  Jenny för vi köpte öl av henne igår och hade det trevligt . När vi hade tatt ut pengar till Jenny skulle Malin in och handla lite sa hon men det slutade på 600 tror jag det var ! Sen kom den jobbiga delen att gå hem med alla varorna till Malin, men vi klarade det :) Väl hemma hos Malin igen drack vi kaffe och snackade skit och Malins pojk satt och spelade det var inte lätt att få kontakt med han det var som att prata med en vägg :) Efter ett tag fick jag och Malin ett ryck att vi skulle bada hemma hos henne. Så Malin började tappa upp vattnet och sen skulle vi ha skumm med men det blev inte så mycket som vi ville. Sen blev röksugna så vi gick upp och rökte sen tappade vi upp mer vatten och mer skumm skulle vi ha och ja det blev mycket skum m när vi hade tappat ut allt vatten var det fortfarande skumm och badkaret fy vad vi skrattade .Dem andra som var i lägenheten undrade nog vad vi höll på med :) Efter badet skulle vi på börja middagen och det var hemmalagad pizza , jättegod blev den iallafall :) Efter maten skulle jag hem så jag sa hej då till dem och gick. Gick upp till Tina och hämtade min saker och där var Mandy Maria och min pojk. Snackade lite med Tina sen körde vi jag, Mandy , Maria och min pojk! Kom hem till Färlöv och snackade skit med min farbror sen åkte jag med igen och nu sitter jag hemma hos Mandy och fetar mig med godis gott med godis. Ja det var hoppas att ni har skoj när ni läser detta !



    Love HannaBanan < 3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0